Trustpilot Score

📦 Miljøvenlig pakning - GRATIS fragt ved køb over 500,- 📦

Betalingslogo somn Officewarrior.dk modtager

📦 Miljøvenlig pakning - GRATIS fragt ved køb over 500,- 📦

📦 Miljøvenlig pakning - GRATIS fragt ved køb over 500,- 📦

Trustpilot Score
Søg

Hvordan kan du betale for dine varer hos Officevarrior ™ Hos Officewarrior.dk accepterer vi betaling af følgende betalingsformer.

VISA / Dankort | VISA Electron |Mastercard | Mastercard Maestro | Mobilepay | Google Pay | Apple Pay | ViaBill | AnyDay | Bitcoin | PayPal | Bankoverførsel til Lunar Bank

Skulle du opleve fejl med betaling af din betalingsmetode så noterer dig venligst (eller endnu bedre tage et screenshot af fejlen) Fortæl hvilken betalingsmetode du har valgt at betale med, derefter kontakt os venligst med så mange informationer som muligt og vil vil arbejde på at løse det hurtigst muligt.

Kontakt os på e-mail kundeservice@officewarrier.dk
Være dog opmærksom på at Officewarrior ikke opbevarer betalingsoplysninger som f.eks dine kreditkort oplysninger. Det sker udelukkende via en sikker SSL sikret og krypteret betalingsgateway via webshop systemet I samarbejde med kortudbyderen.
Den sikreste betaling online.

Husk på at ved betaling af kreditkort altid er den sikreste løsning og I tilfælde af svindel er dit pengeinstitut forpligtet at dække dit tab, du skal blot udfylde en tro og love erklæring hos din bank. Alle betalinger er som sagt krypterer og SSL certificeret så du kan føle dig fuldstændigt tryg og sikker når du bruger kreditkort betaling hos os.

Kreditkortbetaling.

Vi vil lige gøre opmærksom på at vi ikke tager imod Dankort udelukkende, men har du et VISA / Dankort kan du godt betale med visa delen, det koster ikke noget ekstra gebyrer.

Det betalingssystem om vi bruger i stedet for nets som er frygtelig dyrt og kræver 50.000 Kr. som sikkerhed. Vi mener at Nets som betalingssøsning er lang bagefter alle andre udbydere og i øvrigt giver både kunder og webshop indehavere en langt bedre service end Nets.

Derfor har vi valgt det rene Dankort fra, som sagt kun hvis du har Visa på det kan du betale med det.

Vi kan hos Officewarrior heller ikke se dine betalingsoplysninger og vi opbevarer dem ligeledes heller ikke på vores netserver. Vi er faktisk nok et af de mest sikre steder at handle igennem Clearhouse betalingsgatewayen som de fleste netshops bruge nu til dags.

Uanset hvordan du vælger at betale, betaler vi samtlige kreditkort gebyrer om det er VISA, Mastercard eller anden udbyder. Alle transaktionsgebyrer betales af Officewarrior og IKKE af dig som kunde. Altså ingen skjulte gebyrer.

Vi sørger naturligvis altid at holde os opdateret I samarbejde med vores betalingsudbydere med de sidste nye sikkerhedscertifikater og løsninger samt SSL kryptering m.v. Vi må desuden aldrig videregive nogle af dine oplysninger til 3. part. Det er en selvfølge for os naturligvis.Så snart din betaling er gået igennem modtager du en faktura med de varer du har købt.

Hjælp jeg har ikke modtaget min ordre.

Vi sender naturligvis alle bestillinger med pakkesporing så vi både du som kunde og os som netbutik kan se hvor varen befinder sig i forsendelses processen. Skulle det ske der er sket en fejltagelse erstatter vi selvfølgelig de købte varer og sender på ny kvit og frit, altså vi står for erstatning. Alle forsendelser er forsikrede.

Vær opmærksom på at Mastercard, Maestro, VISA, Visa Electron reserverer beløbet så snart du har foretaget en ordre, det betyder at beløbet er reserveret på din konto, men ikke hævet. Vi har altså ikke trykket pengene endnu, det vil du først kunne se på din bank kontoudtog nårvi har sendt din bestilling.

Kan jeg betale med faktura.

Ja det er muligt hvis du handler hos os som firma, du skal være oprettet som kunde hos os og du kan få netto 8-14 dage efter aftale. Vi vil gerne verificerer dine firmaoplysninger før vi godkender dig som betaler med faktura. Hvis du ønsker denne mulighed skal du kontakte os så finder vi en løsning der passer til netop din forretning. 

Betales faktura ikke til tiden vil vi jvf gældende lovgivning rykke og indsende opkrævning til inkasso samt opkræve rykkergebyrer. For at handle hos Officewarrier.dk skal du kunne oplyse følgende. firmanavn, adresse,
post.nr og by. 

Derudover skal vi bruge e-mail og telefon.nr til pakkesporing hvor vi sender dig opdateringer om din forsendelse. Dette bruger vi kun i forbindelse med behandling af din ordre og bliver som sagt aldrig overgivet til en 3. part. Oplysningerne bruger vi også til din ordrebekræftelse samt faktura jvf. gældende lovgivning. 

Alle fakturaer er opkrævet 25% moms. Ligeledes vil vi aldrig sende dig uønskede mails med mindre du selv ønsker dette for at få alle de gode nyheder tilbud først.

Har du yderligere spørgsmål omkring betaling og sikkerhed er du altid velkommen til at ringe eller sende os en email på kundeservice@officewarrior.dk

Officewarrior™   Randers   CVR-nr DK21439444  Tlf +(45) 60 14 90 50
 Officewarrior.dk  e-mail kundeservice@officewarrior.dk